Zijn tuinmeubelhoezen waterdicht?

We zijn misschien geen officiële Myth Busters, maar we hebben dit mysterie kunnen oplossen - waterdichte hoezen zijn een mythe. Hoezen die beweren waterdicht te zijn, laten het vocht niet verdampen, omdat het vocht er niet hoort te zijn.

Zijn tuinmeubelhoezen waterdicht?

We zijn misschien geen officiële Myth Busters, maar we hebben dit mysterie kunnen oplossen - waterdichte hoezen zijn een mythe. Hoezen die beweren waterdicht te zijn, laten het vocht niet verdampen, omdat het vocht er niet hoort te zijn. Grotere hoezen kunnen grote stukken beschermen, zoals sectionals, terwijl kleinere hoezen geschikter zijn voor stoelkussens of kleine meubels, zoals voetenbankjes en bijzettafels. Deze set hoezen wordt geleverd met een die op een stoel past, een die op een loveseat past en een die op een salontafel past.

In plaats daarvan kan deze zeer sterke, duurzame polyester hoes hem beschermen tegen stortbuien, harde UV-stralen, evenals vuil en puin. Deze waterdichte nylon hoes past op rechthoekige en ovale tafels, samen met maximaal zes stoelen, om alles te beschermen tegen regen, zon, wind en meer. De rechthoekige vorm is ontworpen voor grote banken, sectionals en meubelsets, evenals een paar stoelen en een salontafel. Er werd ook rekening gehouden met de maten en materialen van deze hoezen, en we hebben modellen toegevoegd die groot genoeg zijn om hele meubelsets te passen en duurzaam genoeg zijn om zware stortbuien te weerstaan.

Het universele ontwerp van deze hoes past op de meeste volledige sets tuinmeubilair, evenals grotere banken of paar stoelen.