Is tuinmeubelen ok in de regen?

Rotan tuinmeubelen gemaakt van hoogwaardig HDPE kunnen in de regen worden achtergelaten. Ja, het is een absoluut ja van Rattan Garden Furniture Ltd.

Is tuinmeubelen ok in de regen?

Rotan tuinmeubelen gemaakt van hoogwaardig HDPE kunnen in de regen worden achtergelaten. Ja, het is een absoluut ja van Rattan Garden Furniture Ltd. In de regel zijn de meeste terrasmeubelen waterbestendig, maar niet waterdicht. Dit betekent dat ze nat kunnen worden, maar na verloop van tijd schade en slijtage zullen ophopen, vooral als ze onbedekt blijven of de neiging hebben.

Vermijd onbehandeld naaldhout zoals grenen (drukbehandeld is prima) en vooral natuurlijk rotan of vlechtwerk. Hoe mooi die materialen ook zijn, natuurlijk rotan en rieten zijn helemaal niet bestand tegen regen en moeten binnenshuis worden bewaard. Sommige van de beste rotan tuinmeubelen zijn echter gemaakt van een synthetisch alternatief - dit is veilig te gebruiken in de regen. Terrasmeubilair voor buiten is waterbestendig ontworpen.

Maar als er onderweg zware regen valt, moet u onmiddellijk hoezen aantrekken. Hoewel het een populaire keuze is bij het kiezen van tuinmeubilair en het feit dat hout zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is. Het is poreus en neemt daarom water op. Buitenkussens kunnen lang duren om te drogen na regenval en kunnen soms beschimmelen, daarom brengen de meeste mensen hun kussens naar binnen als het meubilair niet in gebruik is of houden ze hoezen over de stoelen.

Hoewel terrasmeubilair doelbewust is ontworpen om regen- en weerschade te weerstaan, zijn bedekkingen een effectieve manier om te voorkomen dat meubels te vroeg kapot gaan. En als u uw tuinmeubilair in de winter in situ wilt laten, wilt u misschien nog steeds een beschermhoes overwegen om het ergste van de regen en sneeuw af te houden, zodat er gedurende lange tijd geen vocht op uw tuinmeubelen blijft zitten. Hoewel het gemakkelijk kan zijn om geïnspireerd te raken door prachtige tuinmeubelideeën, is het ook de moeite waard om de unieke voor- en nadelen van de belangrijkste materialen voor tuinmeubilair te begrijpen voordat u beslist waarin u wilt investeren, dus hieronder hebben we de belangrijkste factoren opgesplitst waarmee u rekening moet houden bij het overwegen welk materiaal juist is voor je buitenruimte. Aluminium tuinmeubelen kunnen vaak een duurdere initiële uitgave hebben dan goedkoper staal of ijzer, maar als u op zoek bent naar tuinmeubilair dat sterk, duurzaam blijft en een goede levensduur heeft wanneer ze buiten in de elementen worden gelaten, biedt dit zeer waarschijnlijk de betere langetermijnwaarde.

Ze is de auteur van London Writing of the 1930s en heeft een passie voor hedendaagse woondecoratie en tuinieren. Echter, als je onlangs hebt nagedacht over het kopen van een nieuwe eettafel en stoelen voor buiten, of hebt overwogen om wat geld op een tuinbank of loungeset te spatten, dan weet je heel goed dat tuinmeubilair niet goedkoop is, en dat je veel tijd en geld hebt besteed aan het vinden van de beste tuinmeubelen voor je buitenruimte, het laatste wat je wilt is dat deze tegen het einde van het seizoen gaat roesten of rotten. Als u ervoor wilt zorgen dat een extra groot stuk zeil niet wegwaait of onbedekt komt van uw tuinmeubilair, moet u stenen of iets dergelijks in gewicht aan de onderkant van het meubilair bovenop het zeil leggen om het verzwaard te houden. Amy sloot zich aan bij het GardeningeTc-team om haar ontwerpkennis naar buiten te brengen, advies te geven over waar u op moet letten bij het winkelen voor de beste tuinmeubelen, hoe u de ideale tuinbank kiest en alles inkopen wat u nodig hebt om een buitenwoonkamer te creëren die de perfecte plek wordt om achterover te leunen en ontspan als de zon schijnt.

De meeste fabrikanten zullen u aanraden om tuinmeubelen overdekt op te bergen tijdens het ergste winterweer, maar met een omvangrijke hoekbank of grote eettafel buiten - en mogelijk beperkte opslagruimte - is dat niet altijd mogelijk, en zeker niet voor elke passerende douche. Zoek naar meubels met een vooraf aangebrachte beschermende coating en kijk naar verschillende afdichtingsmiddelen die u kunt kopen om mogelijk roesten te verwijderen en te vertragen. Behalve dat ze extreem sterk zijn, zult u ook merken dat ontwerpen op basis van aluminium bijzonder licht zijn in vergelijking met andere metalen, wat betekent dat u deze gemakkelijk en met weinig moeite door de tuin kunt verplaatsen wanneer u dat nodig hebt. Kortom, het meest duurzame tuinmeubilair betekent waarschijnlijk hardhout, zoals teak, acacia of eucalyptus als u ervoor kiest om te investeren in houten tuinmeubelen, of roestbestendig aluminium als u kiest voor metalen tuinmeubelen of tuinmeubilair met een metalen basisframe.

.