Hoe haal je vlekken uit tuinstoelen?

Je kunt zuiveringszout ook op een natte spons strooien. Voor hardnekkige vlekken, bevochtig een schone doek met witte gedestilleerde azijn en veeg het stuk af.

Hoe haal je vlekken uit tuinstoelen?

Je kunt zuiveringszout ook op een natte spons strooien. Voor hardnekkige vlekken, bevochtig een schone doek met witte gedestilleerde azijn en veeg het stuk af. Je kunt zuiveringszout ook op een natte spons strooien om een mild schuurmiddel te creëren dat vlekken wegpelt maar geen krassen maakt op oppervlakken. Vermijd schurende reinigingsmiddelen, die krassen maken op plastic tuinmeubilair.

Na het wassen van uw plastic meubels, bescherm het met een laag autopastawas. Meng een oplossing van reinigingsmiddel voor zwaar gebruik en warm water. Werk met een zachte schrobborstel van de bovenkant naar de onderkant van een stuk en schrob een klein deel tegelijk. Spoel de grond weg nadat elke sectie is schoongemaakt.

Laat het reinigingsmiddel niet op de stof drogen. Wanneer het hele stuk is schoongemaakt, goed uitspoelen. Gebruik een van de twee eenvoudige zelfgemaakte reinigingsoplossingen: azijn en warm water, of chloorbleekmiddel, wasmiddel en warm water. Breng de zelfgemaakte reinigingsoplossing op het meubilair aan met een zachte plastic borstel en zorg ervoor dat u het hout onderweg schrobt.

Naast het normale vuil en vuil van dagelijks gebruik buitenshuis, worden plastic tafels en stoelen afgebroken in direct zonlicht en ontwikkelen ze vaak een kalkachtige afwerking. Plastic buitenstoelen en -tafels zijn goedkoop, dus ze worden vaak over het hoofd gezien als het begint te regenen of het weer slecht wordt. Het schoonmaken van uw tuinmeubilair is niet zo intuïtief als het schoonmaken van uw woonkamerstoelen of eettafel en hoe u het schoonmaakt, hangt af van waar het zich bevindt en het materiaal waarvan het is gemaakt. Regelmatig vlekken reinigen en uw buitenstof afvegen, en direct op vlekken springen terwijl ze zich voordoen, kan de levensduur met vele jaren verlengen.

Als uw terras of buitenruimte het toelaat, probeer dan eucalyptustafels en -stoelen uit direct zonlicht te houden. Hoewel je rotanmeubels buiten kunt gebruiken, zal het materiaal kapot gaan als je het te lang buiten in de elementen laat staan. Controleer op sommige tuinmeubelen, vooral als kussens en matrassen buiten zijn achtergelaten, op grasvlekken en vooral urinevlekken van het laatste bezoek van uw naburige kat. Gestoffeerde buitenstoelen hebben kussens en kussens die zijn omwikkeld met UV- en weerbestendige stof.

Kruipende en bijtende insecten voelen zich vooral aangetrokken tot hoekjes en spleten die te vinden zijn in rieten stoelen, tafels en banken voor buiten. Het enige dat nodig is, is een gemorst glas rode wijn, een hotdog met de ketchup-kant naar beneden laten vallen, of te veel vettige sunblock, en plotseling zit je eens zo mooie terrasmeubilair vol met vlekken.