Hoe noem je loungestoelen?

Lounge chair in Amerikaans Engels zelfstandig naamwoord. Een stoel ontworpen om te loungen, als fauteuil, chaise longue of fauteuil.

Hoe noem je loungestoelen?

Lounge chair in Amerikaans Engels zelfstandig naamwoord. Een stoel ontworpen om te loungen, als fauteuil, chaise longue of fauteuil. Chaise longue werd chaise longue in Engels gebruik, en zo wordt het meestal genoemd als we verwijzen naar een lange, smalle loungestoel. Omdat bij deze stoel alles draait om ontspanning, zul je deze vorm vaak het meest gebruiken voor tuinmeubilair.

Een loungestoel wordt vaak een chaise chair genoemd. Wat loungestoelen echter onderscheidt van andere soorten stoelen, is een verlengd gestoffeerd meubelstuk met een liggende functie. Met andere woorden, het is behoorlijk lang genoeg en stelt je in staat om je voeten omhoog te ploffen voor comfort. Loungestoelen worden ook wel chaises longues of gewoon chaises genoemd.

Het zijn gestoffeerde banken of banken met rug en armen, ontworpen voor ontspanning in een half liggende positie. De Barcelona loungestoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en constructie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij elk interieur passen. Wegner circle loungestoel is een geweldige keuze voor iedereen die een comfortabele en stijlvolle stoel wil hebben. Ikea Poang schommelstoel is een geweldige keuze voor diegenen die een stijlvolle en comfortabele stoel willen om in te ontspannen.

Zoals in het begin vermeld, is de term „loungestoel” in de loop van de tijd veranderd en veranderd, zodat vandaag, als we ons aan de strengste definitie van de term zouden houden, sommige stoelen die zichzelf identificeren als ligstoelen (zoals de Eames Lounge Chair) niet zouden voldoen aan de strengste definitie van de term. Om het water nog verder te vertroebelen, werd de Eames Lounger zelf geïnspireerd op Club Chairs (technisch gezien ook geen ligstoel), en na verloop van tijd zijn de twee termen, Recliner en Lounge Chair, steeds meer uitwisselbaar geworden. De Eames loungestoel wordt algemeen beschouwd als een van de meest comfortabele en stijlvolle stoelen die er zijn, en door het tijdloze ontwerp zal hij nooit uit de mode raken. Dit type stoelen zijn gestoffeerde chaise lounges en hebben voldoende vulling, wat extra comfort geeft.

Loungestoelen worden vaak gebruikt in woonkamers, slaapkamers en thuiskantoren als een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Letterlijk vertaald betekent dit „Lange stoel” en kan het best worden omschreven als een loungestoel die lang genoeg is om volledig uit te strekken zonder een poef te hoeven gebruiken. Daarnaast kunt u loungestoelen die zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis of ligstoelen bij het zwembad ook beschouwen als een aparte subcategorie. Deze lounge uit het midden van de vorige eeuw is vooral geschikt voor wie op zoek is naar budgetvriendelijke en comfortabele loungestoelen.

Tegenwoordig blijft een vleugelstoel een comfortabel oppervlak bieden om het hoofd te laten rusten voor het doen van dutjes, loungen of lezen, hoewel de vleugels misschien niet altijd zo uitgesproken zijn als op antieke versies. Barcelona loungestoel is een comfortabele en stijlvolle stoel die een vleugje elegantie aan uw huis zal toevoegen. Dit bepaalt of loungestoelen, een driedelige set, een terrasparasol of een eetset de beste optie is. Misschien geeft u er de voorkeur aan om een loungestoel zonder zwaartekracht voor buiten te gebruiken met een metalen frame bedekt met gaas of stoelen met kussens binnenshuis, zoals veel mensen doen, omdat het helpt het lichaam in een neutrale en comfortabele houding te brengen.