Hoe maak je stoffen buitenstoelen schoon?

Spray op de aangetaste plekken met een spuitfles en verzadig de stof. Meng een oplossing van reinigingsmiddel voor zwaar gebruik en warm water.

Hoe maak je stoffen buitenstoelen schoon?

Spray op de aangetaste plekken met een spuitfles en verzadig de stof. Meng een oplossing van reinigingsmiddel voor zwaar gebruik en warm water. Werk met een zachte schrobborstel van de bovenkant naar de onderkant van een stuk en schrob een klein deel tegelijk. Spoel de grond weg nadat elke sectie is schoongemaakt.

Laat het reinigingsmiddel niet op de stof drogen. Wanneer het hele stuk is schoongemaakt, goed uitspoelen. Gelukkig voor mij vereiste het opruimen slechts een paar benodigdheden, een beetje elleboogvet en een briesje om de stof te drogen voordat ik kon settelen voor een glas ijsthee en een goed boek. U kunt eventuele meeldauw op uw stoffen tuinstoelen verwijderen door de gebieden te schrobben met een goed vloeibaar wasmiddel of zuurstofbleekmiddel.

Misschien moet je de stoel nog een paar spritzes geven om ervoor te zorgen dat hardnekkige vlekken volledig worden schoongemaakt. De stof kan vuil, puin, meeldauw, boomsap, vogelpoep en andere vlekken van buitengebruik verzamelen, dus het is belangrijk om te weten hoe u buitenkussens en kussens schoonmaakt om uw zithoek fris en comfortabel te houden. Sla de schuurmiddelen over (die het oppervlak kunnen beschadigen) en spuit gewoon met een allesreiniger en veeg af met een spons of vochtige doek om plastic meubels er goed uit te laten zien. Je kunt grasvlekken van je stoffen stoelen verwijderen met ontsmettingsalcohol, wasmiddel of bakpoeder.

Als u de hoes niet van uw terrasmeubelkussens kunt verwijderen, ververs ze dan met een eenvoudige reinigingsoplossing en uw tuinslang. Je kunt de stoel vanaf de onderkant losschroeven, omwikkelen met de stof en alles bij elkaar houden met een nietpistool. De meest voorkomende soorten buitenstof in het VK zijn polyester, acryl, olefine (minder bekend maar vergelijkbaar met acryl is het een synthetische vezel gemaakt van een polyolefine, zoals polypropyleen of polyethyleen), PVC-gaas (vaak te vinden op stoelen en ligstoelen) en Marine Vinyl. Je buitenstoelen worden naar allerlei plaatsen gesleept - stoffige honkbalvelden, kampeertrips, stranden en openluchtconcerten.

Hout, metaal, plastic of stof kunnen worden neergespoten met een tuinslang met een sproeiopzetstuk om achterblijvend oppervlakteafval los te maken. Dit voelt zacht aan, maar is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen een plotselinge stortbui en vervaagt niet in de UV-stralen van de zon. Bij twijfel is het altijd het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant van de stoel om erachter te komen wat zij aanbevelen als het gaat om schoonmaken.