Kunnen tuinmeubelen op kunstgras gaan?

U kunt tuinmeubilair op kunstgras zetten. Meubels op uw kunstgras plaatsen is vergelijkbaar met het plaatsen op een.

Kunnen tuinmeubelen op kunstgras gaan?

U kunt tuinmeubilair op kunstgras zetten. Meubels op uw kunstgras plaatsen is vergelijkbaar met het plaatsen op een. Meubels op uw kunstgras plaatsen is vergelijkbaar met het plaatsen ervan op een tapijt. Zolang het item geen scherpe randen heeft, zal het plaatsen van meubels op uw kunstgras voor woningen geen scheuren of breuk veroorzaken.

Het antwoord is ja, u kunt tuinmeubilair op een kunstgras zetten, maar er zijn een paar punten waarmee u rekening moet houden. Voordat u uw nieuwe tuintafel en stoelen op uw nepgazon legt, moet u controleren of er geen scherpe randen aan de voeten zijn. Houten schommel grote houten tafel 2 stoelen en 2 banken allemaal van hout zullen ze ok zijn op kunstgras. Het zal bestand zijn tegen veelvuldig zwaar voetverkeer, gebruik door honden en andere huisdieren, spelende kinderen, en zal ook relatief gemakkelijk bestand zijn tegen de eisen van entertainment en tuinfeesten.

Maar voordat u uw nieuwe tuintafel en stoelen op uw nepgazon legt, moet u controleren of er geen scherpe randen aan de voeten zijn. Om te voorkomen dat uw kunstgras permanent wordt beschadigd, controleert u tuinmeubelen altijd op scherpe randen. Uw plastic gras kan het gewicht van tuinmeubelen aan, maar niet met iets dat scherp genoeg is om het te maaien. OVER ONSHome DIY HQ is een website die is gewijd aan het geven van deskundige antwoorden op de populaire vragen met betrekking tot waar u huishoudelijke artikelen kunt plaatsen, tuinmeubilair, gazon- en tuinplaatsingen, zelfs auto-onderdelen.

En wie kan het hen kwalijk nemen, want kunstgras zou een veel zachter, natuurlijker ogend oppervlak bieden dan bestrating of beton; het lijkt ook een geweldige oplossing voor degenen die off-road parkeren nodig hebben, maar er de voorkeur aan geven dat hun voortuinen er groen uitzien. Aarzel ten slotte niet om de speelstructuren, meubels voor huisdieren en zitplaatsen van uw kinderen op uw kunstgazon neer te zetten. Dit betekent dat als je tijdelijk een zware tafel neerzet voor een feestje, het kunstgras vrijwel direct terugspringt. Ik zou mensen er altijd aan willen herinneren dat je er net als tapijt een tijdje meubels op legt, en als je ze verwijdert, zul je de markeringen zien, dus houd er rekening mee dat kunstgras na een tijdje naar beneden wordt gedrukt door het gewicht van je tuinmeubilair.

Maar als je een schommelset, trampoline, dekdoos gevuld met tuingereedschap of een ander zwaar voorwerp te lang op het kunstgras laat liggen, laat het deuken achter. Het meeste kunstgras is behandeld om vlamvertragend te zijn, wat betekent dat uw gazon en uw huis niet zullen afbranden vanwege onzorgvuldige as. Uw nepgras is bestand tegen het gewicht van tuinmeubelen zolang er niets scherp genoeg is om het te maaien.