Kunnen kussens voor tuinmeubelen buiten worden gelaten?

UV-straling kan buitenmeubelkussens vervagen en de bekleding na verloop van tijd beschadigen. Je wilt je buitenkussens niet in de zon laten liggen, anders zien ze er verwassen uit.

Kunnen kussens voor tuinmeubelen buiten worden gelaten?

UV-straling kan buitenmeubelkussens vervagen en de bekleding na verloop van tijd beschadigen. Je wilt je buitenkussens niet in de zon laten liggen, anders zien ze er verwassen uit. Plaats uw tuinmeubelen onder een parasol, terras, tuinhuisje of andere structuur die voor schaduw zorgt. Tuinmeubelkussens kunnen douchebestendig, waterafstotend, waterafstotend of waterdicht zijn, afhankelijk van hun hoes en wat erin zit.

Het uitgangspunt is dat terraskussens uw meubels (stoelen, banken, chaises) comfortabeler maken door demping toe te voegen. Tegenwoordig kunt u tuinmeubelkussens kopen die op de markt worden gebracht als waterafstotend en schimmelbestendig. De kussens op tuinmeubelen van synthetisch rotan van goede kwaliteit kunnen in de douche worden weggelaten en de waterdruppels worden daarna gewoon afgeschud; maar ze zijn niet volledig waterdicht, dus moeten naar binnen worden gebracht of in een kussenbox worden opgeborgen als er zware regenval wordt voorspeld. Oplossingsgeverfde acryl- en olefinehoezen bieden doorgaans meer bescherming voor tuinkussens buiten dan polyester stoffen van lagere kwaliteit.

We gebruiken covers die ik van Lowes heb gekregen, ik herinner me het merk niet, maar heb de neiging om te denken dat het de Garden Treasures-lijn is. Uiteindelijk is het niet alleen de stof die bepaalt hoe goed het kussen een stortbui opneemt, maar ook de vulling. Waterdichte kussens voor tuinmeubelen overleven af en toe een lentemotregen of zomerstorm zonder schade. Regen en vocht kunnen tuinkussens beschadigen en er een voedingsbodem voor schimmels en schimmels van maken.

Tuinmeubelkussens worden vaak constant aangevallen door UV-straling, regen en vocht, per ongeluk morsen, spatten uit het zwembad, extreme temperaturen en beestjes. Ratten, muizen, konijnen, eekhoorns, kikkers en vleermuizen deze tuinbeestjes komen meestal niet opdagen als je in de buurt bent, maar's nachts kunnen ze je buitenkussens hun thuis noemen. Wanneer de wolken zich boven je tuin verzamelen en een donderslag een dreigende regenbui aankondigt, kan het verwijderen van tuinmeubelkussens een gedoe zijn. Buitenleven is waar de zomer om draait, en als je een terras of terras hebt, spelen tuinmeubilair (zoals caféstoelen en chaises longues) een hoofdrol.