Wat is een tuinstoel?

Tuinmeubelen, ook wel terrasmeubilair of tuinmeubilair genoemd, is een type meubel dat speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het is meestal gemaakt van weerbestendige materialen zoals aluminium dat roestvrij is.

Wat is een tuinstoel?

Tuinmeubelen, ook wel terrasmeubilair of tuinmeubilair genoemd, is een type meubel dat speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het is meestal gemaakt van weerbestendige materialen zoals aluminium dat roestvrij is. Tuinstoelen zijn een briljante manier om de aantrekkingskracht van uw buitenleefruimte te vergroten. Of je nu een fan bent van trendy snaarstoelen, stijlvolle rotan padstoelen, of wat klapstoelen nodig hebt voor je volgende BBQ, er zijn veel stijlen om van je ruimte een comfortabel toevluchtsoord te maken.

Tuinmeubelen worden vaak verkocht als terrasset bestaande uit een tafel, vier of zes stoelen, en een parasol. Metaal is een van de sterkste materialen voor tuinmeubilair, waardoor het een uitstekende en duurzame keuze is voor elke tuin. Als het gaat om het kopen van tuinstoelen, zijn smeedijzer en staal de meest duurzame materialen, hoewel ze ook de zwaarste zijn. De Britse 'tuinparasol' of Amerikaanse 'tuinparaplu' is de term voor een gespecialiseerd type paraplu dat is ontworpen om schaduw te bieden tegen de zon.

Ontworpen voor comfortabele ontspanning, deze opvallende salsa-tuinstoelen van John Lewis hebben een stijlvol maar praktisch ontwerp. Huidige tuinaccessoires omvatten items zoals vogelbaden, plantenstandaards, plantenbakken en hekjes om detail toe te voegen aan een buitenruimte. De tuinstoel is verkrijgbaar bij Nook's Cranny voor 960 Bells of het Paradise Planning-kantoor voor 860 Poki. Een perfect tuinaccessoire voor de zomer, deze draaibare stoel heeft een uniek rotan ontwerp met een aluminium gepoedercoat frame.

Breng de Siciliaanse zon in je tuin met de set geweven tuinstoelen van John Lewis, compleet met bijpassende voetenbankjes. Houten tuinmeubelen kunnen last hebben van blootstelling aan de elementen en moeten daarom periodiek worden behandeld.